بنا بر اين گزارش در چهارمين نشست تخصصي اعضاي شوراي عالي صنايع دستي به بررسي روند فعاليتهاي يکسال و نيم گذشته معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي، موفقيتها، جريمههاي اثربخش، آسيبها و نقايص و نيازمنديهاي موجود پرداخته شد.
همچنين معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز با اشاره به اينکه بهره مندي از استادان و جامعه علمي و استفاده از نقد سازنده پيشکسوتان ميتواند در اين عرصه بسيار تأثير گذار باشد، اظهار داشت: با حضور متخصصان اين حوزه مي توانيم در حفظ و احيا، توسعه و ترويج و توليد و بازرگاني صنايع دستي گامهاي مؤثري برداريم.
لازم به ذکر است شوراي عالي صنايع دستي متشکل از 8 نفر از استادان و دست اندرکاران اين حوزه است که با هدف استفاده از دانش، اندوختههاي علمي و تجربه متخصصان در زمينههاي فرهنگي، هنري، اقتصادي، اجتماعي و بازرگاني صنايع دستي به نظر سنجي، تحقيقات و بستر سازي پرداخته تا اين جريان را در راستاي مناسب سازماندهي کنند.
گفتني است حسين هاتفي فارمد، مصطفي قاسمي، صحراييان، محمد علي رجبي، عبدالحميد حاجي پور، عبدالمجيد شريف زاده، حسين ياوري با همراهي مديران کل معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي اعضاي اصلي شوراي عالي صنايع دستي هستند./111
انتهای پیام/